Kensapuu

Vad vi tillverkar

Kensa Oy är ett finskt familjeföretag som specialiserar sig på möbelluckor. Vi har levererat våra produkter till köks - och möbelindustrin sedan 1989. Vi vill agera på ett kundorienterat sätt och bygga ett långsiktigt samarbete med våra partner.

Vi tillverkar möbelluckor till industrin. Vår produkt kategori innehåller målade och Premium termolaminerade MDF -luckor samt microlaminat och högtryckslaminatluckor.  Vi har en stor standard kollektion att välja från, men vi kan även skräddarsy produkter enligt kundens behov. Legotillverkning är vår styrka. Vi tillverkar också andra produkter och komponenter, gärna fråga oss om Ni behöver produkter som tillverkas av MDF.

Färgvärlden är nästan obegränsad och det finns ett stort sortiment av kulörer och ytor att välja från, till och med högglansiga ytor. Tack vare vår långsiktiga specialisering i området tål vår prisnivå och kvalitetet att jämföra.

Våra produkter kan Ni hitta överallt i Europa. Vår huvudsaklig marknad finns i Finland men genom vår hela historik, har vi exporterat direkt till Sverige Norge, Ryssland  och Estland. Vår klientel består av små köks- och möbeltillverkare och av även världens ledande möbeltillverkare. Ingen beställning är för liten eller för stor för oss.

© Kensa | Creamedia