Kensapuu

Maalatut kalusteovet

Kensan automaattinen maalauslinja on moderni ovilevyjen maalaukseen rakennettu maalauslinja. Tarvittavat maalikerrokset maalataan koneellisesti pölyttömässä tilassa. Ympäristöystävällisyyttä ei ole myöskään unohdettu, sillä automaatti kerää ylimääräisen maalijätteen talteen ja maali kierrätetään.

Maalattujen ovien MDF-levy on räätälöity ominaisuuksiltaan Kensan tarpeiden mukaiseksi.

Kensan kalusteovi saa pintakäsittelylinjalla moninkertaisen käsittelyn. Aluksi oven pinta hiotaan ja siitä poistetaan pölyt. Tämän jälkeen ovi ruiskumaalataan ja kuivataan. Kalusteovi kiertää maalauslinjan läpi vähintään viisi kertaa. Taustapuolella on yksi pohjamaalikerros ja pintamaalikerros. Etupuolella on vähintään kaksi pohjamaalikerrosta ja yksi pintamaali mallista riippuen.

Maalatun kalusteoven värivalikoima on kattava. Voit valita värin Kensan 15 vakiosävystä. Ovet on myös mahdollista pintakäsitellä  millä tahansa haluamallasi värisävyllä. 

Kaikki pintamaalit löytyvät Tikkurilan Monicolor ja Symphony v'rikartoista. Kensapuun omien sävyjen (valkoinen 9011, harmaa 754096H, kermanvalkoinen 754290L ) vastaavuudet saa Tikkurilan maalilinjalta.

Kaikki maalatut ovimallit on mahdollista saada sekä mattana, supermattana että kiiltävänä.

Kaikki ovimallit on mahdollista saada myös mittatilausovina.

 

 

© Kensa | Creamedia