Kensapuu

Maalatut kalusteovet

Valmistusmateriaali: MDF-levy (Medium Density Fibreboard) on homogeenisestä puukuidusta ja liimasta paineen ja lämmön avulla valmistettua tiivistä ja kovaa puukuitulevyä. Kensa käyttää tuotteissaan E1 -normit täyttävää levyä.

MDF-levyn alkuperämaa on Saksa ja Puola.

Pintakäsittely: Katalyyttipohjainen kaksikomponenttimaali.

Ovimallin mukaiset reunaprofiilit ja kuviot jyrsitään MDF-levystä CNC-jyrsimellä.Reunakäsittelyssä oven reunat valmistellaan varsinaista pintakäsittelyä varten maalaamalla ja hiomalla. Maalauslinjalla oven pinta hiotaan ja siitä poistetaan pölyt, tämän jälkeen ovi ruiskumaalataan ja kuivataan. Pintapuolella on vähintään kaksi pohjamaalikerrosta ja yksi pintamaalikerros. Taustapuolella on yksi pohjamaalikerros ja yksi pintamaalikerros. Korkeakiilto- ja supermattalakatuissa ovissa on lisäksi lakka pintapuolella. Erikoissävyt, tummat vakiosävyt ja lakatut tuotteet maalataan käsiruiskulla.

Maalatun kalusteoven värivalikoima on kattava. Voit valita värin Kensan yli 20 vakiosävystä. Ovet on myös mahdollista pintakäsitellä millä tahansa haluamallasi värisävyllä. 

Pintamaalit löytyvät Tikkurilan Monicolor, Symphony ja Pro Grey värikartoista tai NCS kartasta. Sävyt valkoinen 9011, harmaa 754096H, kermanvalkoinen 754290L ovat kuitenkin Kensan omia sävyjä.

Kaikki maalatut ovimallit on mahdollista saada sekä mattana että supermattalakattuna. Kiiltävänä lakattuna saatavilla on ovimallit  Aaria, Sointu ja Rumba.

Kaikki ovimallit on mahdollista saada myös mittatilausovina.

 

 

© Kensa | Creamedia