Kensapuu

Mitä valmistamme

Kensa on suomalainen perheyritys, jonka erikoisosaamista ovat kalusteovet. Olemme toimittaneet tuotteitamme keittiö- ja kalusteteollisuuteen jo vuodesta 1989 lähtien. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti ja rakentaa pitkäkestoista yhteistyötä kumppaniemme kanssa.  

Valmistamme kalusteovia teollisuuteen, tuoteryhminä maalatut ja kalvopintaiset MDF-ovet sekä Kvartetti levyovet. Kensalla on kattava vakiomallisto, mutta voimme myös räälöidä tuotteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Alihankintavalmistus on vahvaa osaamistamme, kysy myös muita MDF-pohjaisia tuotteita. Värimaailma on käytännössä rajaton ja myös erilaisia pintavaihtoehtoja on runsaasti, mukaanlukien korkeakiiltoiset ovet. Pitkäaikaisen erikoistumisemme ansiosta hintatasomme ja laatu kestää vertailun.

Kensan tuotteita voit löytää ympäri Eurooppaa. Päämarkkinat ovat Suomessa, mutta kautta historiamme vientiä on ollut Ruotsiin, Norjaan, Venäjälle ja Baltiaan. Asiakkaitamme ovat keittiö- ja kalustevalmistajat pienistä keittiömyymälöistä aina maailman johtaviin kalustevalmistajaan asti. Meille mikään tilaus ei ole liian pieni tai suuri.  

 

© Kensa | Creamedia